Adverteren

Heb je een leuke site waarmee je veel bezoekers kan aantrekken? Wil je er ook heel goed mee verdienen? Adverteer op ons website en krijg steeds meer bezoekers. Er zijn enkele advertentievormen om te kunnen adverteren. Jij als web-eigenaar mag zelf kiezen welke vorm het beste is voor jouw website om meer bezoekers aan te trekken.

Aantal bezoekers

Ons website krijgt dagelijks heel veel bezoekers. Het zijn vooral grote organisaties die ons bezoeken. Dat is zeker een groot voordeel voor jouw website wanneer je bij ons gaat adverteren. Op beauty-first.nl komen er dagelijks heel veel bezoekers. Het is een website die zich bezighoudt met beauty tips en producten. Bijna een ieder houdt zich bezig met beauty. Het is een vrij druk website. Bij ons vind je uitgebreid alles over beauty. Wij werken ook samen met beauty partners om ons website top te houden. Met onze beauty partners zorgen we voor hoogwaardige beauty arrangementen die speciaal voor u is bestemd.

Als je kiest voor een gesponsord artikel betekent dit dat wij een merk of webshop producten gaan promoten. Er zijn ook acties en overige informatie. Er zijn reviews zichtbaar voor het publiek. Alle reviews die binnenkomen kun je openbaar zien. De beauty reviews helpen het promoten, het promoot alle producten en diensten. Je inhoud en imago gaat stijgen hierdoor.

Artikelen zorgen ook voor een goed imago. Wij kunnen jouw website ook helpen met het schrijven van artikelen voor een goede promotie. Het kan nooit misgaan. Hoe meer content hoe bekend jouw website wordt. Een content bestaat uit verschillende thema’s. Wij passen dit alles aan door gebruik te maken van video’s en foto’s. Wij hebben een team die samengesteld is voor het uitvoeren van bepaalde opdrachten. In het content kunnen wij ervoor zorgen dat er een link geplaatst wordt. Deze link zal ervoor zorgen dat jouw website promoot wordt. De bezoekers worden automatisch verwezen naar jouw website. Zo is er voordeel voor beide partners.

Kosten

Wil je goedkoop adverteren? Dat kan alleen bij ons op de website. De kosten voor een tekstadvertentie zijn 150 euro per maand. Dit is de makkelijkste vorm van adverteren. Wil je gebruik maken van banners of video’s tijdens je advertentie dan kost dit wat duurder, omdat het complexer is, 250 euro. Maar met video’s en banners trek je zeker wel veel meer bezoekers aan. De andere advertentievormen zijn advertorials, tekstlinks, redactionele content en online PR. Er zijn nog andere mogelijkheden waarmee je ook veel bezoekers kunt aantrekken. Als jij een idee hebt voor adverteren, mag je dit altijd delen met ons. Wij proberen zoveel mogelijk aan te passen en te voldoen aan je eisen.

Ben je geïnteresseerd in het adverteren op ons website? Zie je een passend methode voor jouw website? Reageer dan snel via ons contactformulier. Heb je vragen over een bepaald advertentie of zijn er onduidelijkheden, dan kun je ook reageren via ons contactformulier. Wij reageren zo snel mogelijk en kunnen meteen beginnen met het adverteren.