Tips / Ideeen

Een ieder wilt er stralend uitzien, maat de vraag is hoe? Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te veranderen met enkele tips en ideeën. Deze tips kunnen afhankelijk zijn van producten, maar ook op een natuurlijk manier.

Haar uitspoelen met bier of azijn

Niet altijd hoef je shampoo te gebruiken voor je haren. Je haar spoelen met bier helpt het vocht in je lokken te herstellen, terwijl het gebruik van azijn de glans verhoogt. Het klinkt misschien raar, maar het werkt echt. Je kunt daarna een polisher voor je haren aanbrengen om de geur minder te laten worden. Week je haar een paar minuten in een van beide vloeistoffen (niet tegelijkertijd) en spoel het daarna uit met koud water.

Ijsblokjes

Ijsblokjes zijn goed om vet, acne en rimpels tegen te gaan. Je kunt een ijsblokje over je gezicht masseren totdat het smelt. Je hoeft dit niet overdag te doen, omdat je misschien ook nog make up wilt aanbrengen. Maar in de avond is het beste om dit te doen. In de avond tijdens slapen is je lichaam bezig met herstellen. Daarom kun je het in de avond aanbrengen.

Nagellak aanbrengen

Vele van ons weten het nog niet dat je de nagels eerst moet schoonmaken met aceton voordat je nagellak gaat aanbrengen. De aceton zorgt ervoor dat je overtollig vuil, olie of vochtinbrengende crème van nagels verwijdert. Hierdoor wordt de nagellak goed aangebracht en heel netjes ook.

Rauwe aardappelen

Heb je een zware dag achter de rug. Zien je ogen er vermoeid uit? Je kunt rauwe aardappelschijfjes gebruiken om je ogen te kalmeren. Ze zegt dat ze samentrekkend zijn, wat betekent dat ze helpen de waterretentie te verminderen en ze bevatten ook het enzym katalase dat donkere kringen onder de ogen helpt verlichten. Was en schil eerst een aardappel. Snijd twee plakjes en plaats een op elk oog gedurende 10 minuten. Ga liggen, ontspan en laat de aardappelen hun magie werken. Spoel het gebied rond de ogen voorzichtig af met lauw water als je klaar bent.